Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fit Mom Club Workouts

Let op: Lieve mama’s, met ingang van 1 september 2021 ga ik, Lisette, werken als juf en de opleiding pabo doen. Daar heb ik zin in! Alleen blijft er helaas geen ruimte over voor de Fit Mom Club..
Toch hoop ik dat er later weer ruimte voor de Club is. Tot die tijd zou ik de FMC willen laten zijn waarvoor het bedoeld is: een ontmoetingsplaats voor de mentaal en/of fysiek fitte mama’s in Dordrecht en omstreken. Blijf ons volgen op Facebook of instagram voor updates!
Verder wil ik alle Fit Moms bedanken die de afgelopen hebben getraind bij ons! Ik mis jullie en onze workouts. Liefs, Lisette

Hoe fijn is het dat je je kindje mee kan nemen als jij wilt sporten? Bij de Fit Mom Club mag dit gewoon. Tijdens de workout doen we oefeningen waarbij de kinderwagen binnen jouw handbereik is.

Sporten met baby

sporten met baby

Bij de “sporten met baby” workout beginnen we met een warming up en een trainingsronde met lichaamsgewicht en lichte gewichten. Daarna doen we ook oefeningen samen met jouw baby. Op deze manier train je met het juiste gewicht en ontwikkelt jouw spierkracht met de groei van jouw baby mee. Laat je de baby thuis? Geef het aan, dan zorgen wij voor een licht gewicht. Fun factor: 10!

Wanneer: Maandag 08.30-09.30 @ Weizigtpark Dordrecht
Meenemen: gym matje, buggy, flesje water en handdoek.
Bijzonderheden: dreumesen en peuters mogen ook mee naar deze workout!

Mom bootcamp Fit Mom Club

Mom Bootcamp
Tijdens deze workout zit de baby te genieten in de buggy van de buitenlucht terwijl jij sport. De bootcamp geven we in circuit vorm met kleine gewichten, weerstand banden, ballen en vooral lichaamsgewicht. We focussen ons op het sterker maken van de core, benen, billen en verbeteren conditie.
Wanneer: Woensdag 08.30-09.30 @ Weizigtpark Dordrecht
Meenemen: gym matje, buggy, flesje water en handdoek.

Buggy workout

Workout met jouw baby

Een fijne workout die de benen, conditie, coördinatie en core aanpakt. Je baby kijkt toe en geniet lekker mee van jouw workout. Heerlijk die kreetjes en schaterlachjes uit de wagen. Ter compensatie doen we nu ook veel oefeningen van de Buggy workout tijdens de Sporten met Baby workout.

Wanneer: Vrijdag 08:30-09:30
Meenemen: buggy, flesje water en handdoek.

Met korting uitproberen?

Tijdelijk 50% op een proefles. Maak je een andere mama lid? Dan krijg je eenmalig 10% korting op je eerstvolgende contributie.

Bijzonderheden:
Maak je je zorgen of je kindje het wel volhoudt? We adviseren je je kindje vooraf te voeden en verschonen. Voor deze workout neem je een gymmatje, de buggy en een flesje water mee. Neem voor de zekerheid een luier, noodflesje of hapje voor de baby mee en een (warm) dekentje en regenkap.

Als het mooi weer is kun je na afloop de kindje de borst geven of een hapje flesje.

sporten met baby Weizigtpark

Als het te hard regent of stormt, dan zullen we een online workout aanbieden via Zoom.

Schrijf je hieronder in voor een proefles:

Advertisement
%d bloggers like this: