Fit Mom Club Workouts

Hoe fijn is het dat je je kindje mee kan nemen als jij wilt sporten? Bij de Fit Mom Club mag dit gewoon. Tijdens de workout doen we oefeningen waarbij de kinderwagen binnen jouw handbereik is.

Sporten met baby

Fit Mom Club activiteiten

Bij de “sporten met baby” workout beginnen we met een warming up en een trainingsronde met lichaamsgewicht en lichte gewichten. Daarna doen we ook oefeningen samen met jouw baby. Op deze manier train je met het juiste gewicht en ontwikkelt jouw spierkracht met de groei van jouw baby mee. Laat je de baby thuis? Geef het aan, dan zorgen wij voor een licht gewicht. Fun factor: 10!
Wanneer: Maandag 08.30-09.30 @ Weizigtpark Dordrecht
Meenemen: gym matje, buggy, flesje water en handdoek.

Mom bootcamp Fit Mom Club

Mom Bootcamp
Tijdens deze workout zit de baby te genieten in de buggy van de buitenlucht terwijl jij sport. De bootcamp geven we in circuit vorm met kleine gewichten, weerstandbanden en vooral lichaamsgewicht. We focussen op het sterker maken van de core, benen, billen en verbeteren conditie.
Wanneer: Woensdag 08.30-09.30 @ Weizigtpark Dordrecht
Meenemen: gym matje, buggy, flesje water en handdoek.

Buggy workout – tijdelijk uitgesteld

Workout met jouw baby

Een fijne workout die de benen, conditie, coördinatie en core aanpakt. Je baby kijkt toe en geniet lekker mee van jouw workout. Heerlijk die kreetjes en schaterlachjes uit de wagen. Ter compensatie doen we nu ook veel oefeningen van de Buggy workout tijdens de Sporten met Baby workout.

Wanneer: tijdelijk uitgesteld
Meenemen: buggy, flesje water en handdoek.

Met korting uitproberen?

Tot het eind van dit jaar 2020 krijg je 50% op een proefles. Maak je een andere mama lid? Dan krijg je eenmalig 10% korting op je eerstvolgende contributie.

Bijzonderheden:
Maak je je zorgen of je kindje het wel volhoudt? We adviseren je je kindje vooraf te voeden en verschonen. Voor deze workout neem je een gymmatje, de buggy en een flesje water mee. Neem voor de zekerheid een luier, noodflesje of hapje voor de baby mee en een (warm) dekentje en regenkap.

Als het mooi weer is kun je na afloop de kindje een hapje of flesje geven.

picknicken met de baby Fit mom Club. Foto: Dordrecht Nieuws

Als het te hard regent of stormt, dan zullen we een online workout aanbieden via Zoom. We zijn ook de mogelijkheden aan het onderzoeken om binnen of overdekt te sporten.

Schrijf je hieronder in voor een proefles:

Create your website at WordPress.com
Get started