Design a site like this with WordPress.com
Get started

Over ons

Over ons
Wij zijn Lisette en Angela. Allebei sportfanaat, adrenaline-junk, ondernemer, coach en trainer, cookie monsters en vooral verliefd op onze zoontjes Toby Lino en Vonk! In 2017 ontmoetten we elkaar in de sportschool. Sinds we het afgelopen jaar allebei mama zijn geworden vinden we het belangrijk om – vooral nu – in beweging te blijven, samen met ons kindje.

Het moederschap is zo bijzonder, maar het heeft wel impact op je lijf en leven. We helpen jullie mama’s graag (terug) in shape te komen en in balans te blijven zowel als vrouw als als mama.

img_20200516_192106_829

Lisette (32) is gediplomeerd Personal Trainer en Yoga docente en mama van Toby Lino sinds oktober 2019. Ze opende in 2019 haar Studio 88 om je te helpen op zoek te gaan naar meer balans, kracht en beweging in lichaam en geest.

Lisette geeft bij de Fit Mom Club de fysieke trainingen. Daarnaast geeft ze vanaf Studio 88 in Dordrecht ook Personal Lifestyle Coaching, Personal Training, 1 op 1 en online Yoga les.

Met ingang van 1 september 2021 start ik met een werk-leertraject als juf op de basisschool. Daarom staat de Fit Mom Club on hold en worden er voor onbepaalde tijd geen lessen gegeven.

“Na mijn bevalling vond ik sporten met mijn kindje in de buitenlucht een ideale manier om weer in beweging te komen. Lekker een frisse neus halen, terug in shape komen, terwijl ik een band opbouw met mijn kindje.” – Lisette

Angela

Angela (39) is lerares, gedragsspecialist, trainer, coach en auteur en sinds januari 2020 mama van Vonk. Ze richtte haar eigen bedrijf 2Be-Have op om je te helpen bij het creëren van een leefstijl die je helpt naar een succesvol leven.

Angela geeft bij de Fit Mom Club de Lifestyle workshops. De workshops gaan over het jezelf kunnen zijn in het moederschap, met uitdagingen en overwinningen. Het hebben van balans in je leven. Tot rust kunnen komen, met en zonder je kindje. Heb jij een thema dat je graag behandeld ziet worden? Laat het ons weten!

“Het moederschap is zo waanzinnig mooi, daar wil je toch niets van missen?” – Angela

Advertisement
%d bloggers like this: